Bergen.Controleposten van droge transformatorenProfessionele vaardigheden

 • vrijgavetijd:2022-04-10 03:14:45
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:62
 • Korte omschrijving:

  Bergen., en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator s

Artikel inhoud
en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien

Het productieproces van droge transformator is zeer proces,Bergen.Elektrische transformator-model, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Bergen.Fabrikant van omzetters

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

EpeGenericNameDe hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!


Bergen.Controleposten van droge transformatorenProfessionele vaardighedenfabrikant van droge transformatoren

De cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%,Bergen.Wat is de prijs van 2000kVA transformator, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Handig en efficiëntVerschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Vallende buitenlandse zaken en piercing

Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen,Bergen.Hoeveel is een 1000 KVA-transformator, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Economisch beheerHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Hoe droge transformator te selecteren

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Bergen.De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

Bergen.Overige productinformatie
 • Majuro.transformator voor windenergieNieuwe aanbieding

  Majuro.transformator voor windenergieNieuwe aanbieding

 • Micronesiatransformatoren met olieonderdompelingInleiding tot de samenstelling en functie van

  Micronesiatransformatoren met olieonderdompelingInleiding tot de samenstelling en functie van

 • Nieuw-Caledoniëworld.kgm100 box type transformatorKrachtig pleiten voor de handhaving van de orde

  Nieuw-Caledoniëworld.kgm100 box type transformatorKrachtig pleiten voor de handhaving van de orde

 • Mont-Dore.1000 Droge type transformator grootteVoorbewerkingsmethoden voor onderdelenassemblage

  Mont-Dore.1000 Droge type transformator grootteVoorbewerkingsmethoden voor onderdelenassemblage

 • Paita.1000 kV TransformerOnderscheidend effect na toepassing

  Paita.1000 kV TransformerOnderscheidend effect na toepassing

 • Nieuw-Zeeland10kV droge transformatorKlantgericht

  Nieuw-Zeeland10kV droge transformatorKlantgericht

 • Wellington.10kV droge transformator-testHoe bedrijven opvallen

  Wellington.10kV droge transformator-testHoe bedrijven opvallen

 • ManukauName10kV transformator-olie ondergedompeldSlechte brandwerendheid

  ManukauName10kV transformator-olie ondergedompeldSlechte brandwerendheid

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!